Polévka ze slepice s houbami

105 min.
Čína

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
600 kcal
Bílkoviny
55 g
Tuky
29 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Slepici rozporcujeme, opláchneme a vložíme do studené vody. Když se začne vařit, osolíme a na mírném plameni vaříme, až je maso téměř měkké.
  • 2
    Kořenovou zeleninu očistíme a nakrájíme na kousky. Houby očistíme a nakrájíme nahrubo.
  • 3
    K poloměkkému masu přidáme zeleninu a dovaříme spolu s nudlemi. Měkké maso vykostíme a vrátíme do vývaru.
  • 4
    Na sádle osmažíme houby, rozředíme vývarem ze slepice a dovaříme.
  • 5
    Do polévky přidáme houby, vlijeme rozšlehaná vejce. Když se vejce srazí, polévku odstavíme.
  • 6
    Polévku podáváme posypanou jemně posekanou petrželovou natí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.