Polévka ze srnčích kostí
320 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1kusPepř černý celý
- 600gramůKosti srnčí
- 100gramůZelenina kořenová
- 1lžičkaSůl
- 50gramůJátra srnčí
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
63 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
4 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Kosti nasekáme a necháme je namočené 1 hodinu ve vodě.
- 2Pak k nim přidáme nakrájenou mrkev, petržel, celer a dáme vařit.
- 3Přidáme celou neloupanou cibuli, 3 kuličky pepře a sůl.
- 4Vaříme pozvolna asi 2 hodiny.
- 5Po uvaření polévku přecedíme, necháme přejít varem a zavaříme játrovými knedlíčky ze srnčích jater. Knedlíčky připravujeme stejným způsobem jako klasické játrové knedlíčky do polévky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.