Polévka ze srnčích kostí

320 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
63 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
4 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kosti nasekáme a necháme je namočené 1 hodinu ve vodě.
  • 2
    Pak k nim přidáme nakrájenou mrkev, petržel, celer a dáme vařit.
  • 3
    Přidáme celou neloupanou cibuli, 3 kuličky pepře a sůl.
  • 4
    Vaříme pozvolna asi 2 hodiny.
  • 5
    Po uvaření polévku přecedíme, necháme přejít varem a zavaříme játrovými knedlíčky ze srnčích jater. Knedlíčky připravujeme stejným způsobem jako klasické játrové knedlíčky do polévky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.