Polévkové knedlíčky z telecí fáše

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
145 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
6 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
335 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jemně mleté telecí maso dohladka smícháme v misce se smetanou. Přisypeme strouhanku, promícháme a necháme 5 minut stát.
  • 2
    V kastrolu přivedeme téměř k varu osolenou vodu (nebo masový vývar.) Z připravené masové hmoty vypichujeme lžičkou malé nočky a vkládáme je do horké vody. Necháme 5 minut táhnout - nesmíme prudce vařit, knedlíčky by ztratily tvar.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.