Polévkový svítek z hub

30 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
133 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
10 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
659 mg
Cukr
323 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce rozklepneme a oddělíme žloutek od bílku.
  • 2
    Do misky vložíme měkké máslo, přidáme žloutek a vyšleháme. Přisypeme mouku a sníh z bílku. Nakonec přimícháme nadrobno posekané nakládané žampiony. Osolíme, opeříme a přimícháme posekanou petrželku. V pánvi rozehřejeme olej, těsto rozprostřeme po celé pánvi a zvolna z obou stran osmažíme. Svítek nakrájíme na malé kostičky a můžeme ho použít dále.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.