Pomazánka pivní
15 min.

Ingredience
- 300gramůTvaroh měkký
- 200gramůSýr Krkonošský pivní
- 100gramůMáslo pomazánkové
- 100gramůMajonéza
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 2špetkySůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1decilitrPivo světlé 10% 3,9% obj.
- 20gramůCibulka jarní
- 0,5lžičkaPaprika mletá pálivá
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
326 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
27 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
162 mg
Cukr
145 mg
Postup přípravy
- 1Tvaroh dáme do misky. Přidáme pivní sýr a vidličkou obě suroviny rozmačkáme. Přimícháme pomazánkové máslo a dále mícháme. Za stálého míchání přiléváme pivo. Potom vmícháme majonézu, přisypeme mletou sladkou a pálivou papriku a opět promícháme.
- 2Nakonec do pomazánky přimícháme drobně nasekanou jarní cibulku, dochutíme solí, pepřem a ještě jednou promícháme.
- 3Hotovou pomazánku udržujeme v lednici.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.