Pomazánka pivní

15 min.
Evropa

Ingredience

    • 300gramůTvaroh měkký
    • 200gramůSýr Krkonošský pivní
    • 100gramůMáslo pomazánkové
    • 100gramůMajonéza
    • 1lžičkaPaprika mletá sladká
    • 2špetkySůl
    • 1špetkaPepř černý mletý
    • 1decilitrPivo světlé 10% 3,9% obj.
    • 20gramůCibulka jarní
    • 0,5lžičkaPaprika mletá pálivá
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
326 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
27 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
162 mg
Cukr
145 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Tvaroh dáme do misky. Přidáme pivní sýr a vidličkou obě suroviny rozmačkáme. Přimícháme pomazánkové máslo a dále mícháme. Za stálého míchání přiléváme pivo. Potom vmícháme majonézu, přisypeme mletou sladkou a pálivou papriku a opět promícháme.
  • 2
    Nakonec do pomazánky přimícháme drobně nasekanou jarní cibulku, dochutíme solí, pepřem a ještě jednou promícháme.
  • 3
    Hotovou pomazánku udržujeme v lednici.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.