Pomazánka z brynzy se smetanou a ředkvičkami
10 min.
Ingredience
- 100mililitrůSmetana 16% (pochoutková)
- 1špetkaPaprika mletá sladká
- 1špetkaPaprika mletá pálivá
- 1špetkaCukr krupice
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 100gramůŘedkvička
- 1kusCibulka jarní
- 4kusyŽemle tuková
- 250gramůSýr Brynza
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
389 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
20 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
556 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1V misce promísíme brynzu se smetanou. Přidáme špetku soli a pepře a špetku cukru, promícháme. Přisypeme špetku sladké i pálivé papriky a opět promícháme. Omyté ředkvičky pokrájíme na plátky. Pomazánku servírujeme s pokrájenými ředkvičkami, nadrobno nasekanou jarní cibulkou a s pečivem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.