Pomazánka z filé 1
65 min.
Ingredience
- 150gramůFilé z aljašské tresky
- 30gramůCeler bulvový
- 30gramůJablka
- 40gramůMrkev kořen
- 20gramůMáslo čerstvé
- 20gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 10gramůPetržel - nať
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaCitronová šťáva
- 150mililitrůMléko polotučné
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
225 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
10 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Podusíme filé a umeleme. Očistíme a uvaříme zeleninu.
- 2Rozehřejeme máslo, vsypeme mouku, zahřejeme a zalijeme studeným mlékem.
- 3Uvaříme a dobře provaříme hladkou kaši za stálého míchání. Dochutíme solí.
- 4Kaši necháme vychladnout a vmícháme umleté filé a uvařenou nastrouhanou zeleninu, oloupané a nastrouhané jablko. Dobře promícháme.
- 5Dosolíme dle chuti, dochutíme citronovou šťávou a přidáme nasekanou petrželku.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.