Pomazánka z husích jater
30 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1kusJátra husí
- 100gramůSádlo škvařené
- 1lžičkaHořčice plnotučná
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2kusyVejce slepičí
- 100mililitrůMléko polotučné
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
718 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
61 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
890 mg
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Játra omyjeme a namočíme na 2-3 hodiny do mléka.
- 2Osmahneme na rozpáleném sádle, přidáme cibuli nakrájenou na kolečka a dusíme doměkka. Necháme vychladnout.
- 3Vše umeleme i s vejci uvařenými natvrdo, přidáme hořčici, pepř a sůl a utřeme do krému.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.