Pomazánka z krabího masa pod krustou z přepuštěného másla

80 min.
Evropa
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
436 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
34 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve pečlivě vyjmeme maso z celého uvařeného kraba. Všechno maso v míse opepříme, osolíme, přidáme ustrouhaný muškátový oříšek, cayenský pepř a šťávu z 1 citronu.
  • 2
    V rendlíku rozpustíme 115 g mírně soleného másla a smícháme ho s masem z kraba. Poté ochucené krabí maso rozdělíme do připravených mističek.
  • 3
    Zbylých 115 g másla pečlivě přepustíme, polijeme krabí maso v mističkách a dáme zhruba na 1 hodinu do chladničky. Poté servírujeme s toastovým chlebem, který potřeme máslem a ozdobíme půlměsíčky citronu.
  • 4
    Pokud všechno maso nezkonzumujeme, vydrží pod máslovou krustou i 2 dny.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.