Pomazánka z králičího masa

235 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
15

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
2138 kcal
Bílkoviny
51 g
Tuky
213 g
Vláknina
81 mg
Vápník
4 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Králíka nakrájíme na 10 kusů, osolíme, opepříme, přidáme koření a víno. Necháme odležet přes noc.
  • 2
    3kg sádla rozpálíme, přidáme maso i s marinádou a uvedeme k varu.
  • 3
    Občas promícháme, vaříme 210 minut.
  • 4
    Maso obereme, smícháme se šťávou z vaření usazenou na dně a 300g rozpuštěného sádla. Osolíme a opepříme dle chuti.
  • 5
    Hotovou pomazánku naplníme do sklenic a necháme v chladničce den odležet.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.