Pomazánka z kuřecích jater s kapary

45 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
372 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
20 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
870 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na rozpáleném oleji osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli. K ní přidáme nakrájená kuřecí játra, promícháme a pod pokličkou chvíli dusíme do měkka.
  • 2
    Játra necháme vychladnout a pak je společně s cibulí, uzenými rybími filety, uvařenými žloutky a s kapary umeleme na masovém strojku.
  • 3
    Směs v misce pořádně promícháme, dochutíme solí a pepřem.
  • 4
    Aby pomazánka byla jemnější, můžeme přidat asi 1 lžíci olivového oleje.
  • 5

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.