Pomazánka z leča
30 min.

Ingredience
- 3kusyVejce slepičí
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 50gramůMáslo čerstvé
- 8krajícůChléb celozrnný žitný
- 10gramůPetržel kudrnka
- 500gramůLečo sterilované
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
454 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
19 g
Sacharidy
57 g
Vláknina
6 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Lečo ze sklenice vylijeme na horkou pánev. Podusíme, dokud se tekutina neodpaří. Nyní vlijeme do pánve rozšlehaná vejce a ochutíme pepřem a solí. Jakmile vejce ztuhnou, pánev odstavíme a necháme vychladnout.
- 2Krajíčky tmavého chleba namažeme máslem a pomazánkou z leča. Povrch posypeme posekanou petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.