Pomazánka z rybího filé
40 min.
Ingredience
- 40gramůCibule
- 100gramůFilé rybí
- 10gramůMáslo čerstvé
- 50gramůTvaroh jemný
- 1lžičkaHořčice plnotučná
- 1lžíceCitronová šťáva
- 1kusOkurky nakládané
- 50mililitrůMléko polotučné
- 20gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
96 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
3 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Omyté porce filé nakrájíme na menší kousky a podusíme ve vlastní šťávě. Maso potom najemno nasekáme.
- 2Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zředíme ji mlékem a povaříme do zhoustnutí. Po vychladnutí vmícháme filé, oloupanou, jemně nasekanou cibuli, okurku a tvaroh. Vše dobře promícháme.
- 3Pomazánku podle chuti osolíme, ochutíme hořčicí a citronovou šťávou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.