Pomazánka z rybího filé

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
96 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
3 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté porce filé nakrájíme na menší kousky a podusíme ve vlastní šťávě. Maso potom najemno nasekáme.
  • 2
    Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zředíme ji mlékem a povaříme do zhoustnutí. Po vychladnutí vmícháme filé, oloupanou, jemně nasekanou cibuli, okurku a tvaroh. Vše dobře promícháme.
  • 3
    Pomazánku podle chuti osolíme, ochutíme hořčicí a citronovou šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.