Pomazánka z telecí pečeně

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
116 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
7 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
140 mg
Cukr
144 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Upečené telecí maso několikrát umeleme na masovém strojku.
  • 2
    Mouku nasucho opražíme, zředíme mlékem a povaříme. Přidáme mleté maso, promícháme a vmícháme vejce, které necháme srazit.
  • 3
    Pomazánku mírně osolíme, ochutíme citronovou šťávou a kůrou a přidáme nasekanou petrželku. Nakonec zjemníme kouskem másla.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.