Pomazánka z telecí pečeně
30 min.
Ingredience
- 50mililitrůMléko polotučné
- 150gramůTelecí pečeně
- 1kusVejce slepičí
- 10gramůMáslo čerstvé
- 1lžičkaCitronová šťáva
- 1špetkaCitronová kůra
- 1špetkaSůl
- 1lžičkaPetržel - nať
- 10gramůMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
116 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
7 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
140 mg
Cukr
144 mg
Postup přípravy
- 1Upečené telecí maso několikrát umeleme na masovém strojku.
- 2Mouku nasucho opražíme, zředíme mlékem a povaříme. Přidáme mleté maso, promícháme a vmícháme vejce, které necháme srazit.
- 3Pomazánku mírně osolíme, ochutíme citronovou šťávou a kůrou a přidáme nasekanou petrželku. Nakonec zjemníme kouskem másla.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.