Pomazánka z telecího masa
60 min.
Ingredience
- 100gramůTelecí plec
- 1lžičkaSůl
- 3gramyMouka bramborová
- 1hrstPažitka
- 0,5litrVoda pitná
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
67 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
2 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
500 mg
Cukr
370 mg
Postup přípravy
- 1Omyté maso uvaříme v osolené vodě doměkka. Po vychladnutí maso umeleme.
- 2Trošku masového vývaru zahustíme bramborovou moukou a přimícháme mleté maso. Pomazánku promícháme, osolíme a necháme vychladnout.
- 3Před podáváním ozdobíme jemně nasekanou pažitkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.