Pomazánka z tresčích jater
20 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 100gramůJátra tresčí v oleji
- 100gramůMáslo čerstvé
- 1lžičkaCitronová šťáva
- 2kusyVejce slepičí
- 1lžícePažitka
- 1špetkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
385 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
40 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
503 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Máslo utřeme do pěny, přidáme rozetřená játra, jemně nakrájenou cibuli, citronovou šťávu a sůl. Vše dobře promícháme.
- 2Nakonec přidáme nadrobno nasekaná uvařená vejce a opatrně je vmícháme do pomazánky.
- 3Podáváme na chlebíčkách z bílé veky. Každý chlebíček posypeme nasekanou pažitkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.