Pomazánka z tresky

37 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
152 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
15 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
97 mg
Cukr
3 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filety z tresky nakrájíme na malé kousky, anglickou slaninu na slabé proužky.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme máslo, přisypeme kousky tresky, přilijeme trochu mléka, osolíme, opepříme, přidáme špetku cayenského pepře, pánev zakryjeme a necháme několik minut dusit.
  • 3
    Obsah pánve překlopíme do mísy, přilijeme smetanu a štouchadlem vše rozmačkáme. Jednotlivé porce pomazánky ozdobíme proužkem anglické slaniny.
  • 4
    Tuto pomazánku používáme na tousty, jednohubky a podobně.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.