Pomazánka z vařeného uzeného a hovězího masa
25 min.

Ingredience
- 300gramůHovězí maso vařené
- 120gramůAnglická slanina
- 200gramůUzené maso vařené
- 3kusyVejce slepičí
- 3kusyOkurky nakládané
- 1špetkaSůl
- 30mililitrůHovězí vývar základní
- 2stroužkyČesnek
- 0,5lžičkaPaprika mletá sladká
- 0,5lžíceKřen
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
513 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
42 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Vařené hovězí maso spolu se slaninou a česnekem umeleme na masovém strojku. Vařené uzené maso jemně pokrájíme. Vejce uvaříme natvrdo a nakrájíme na kostičky, stejně tak nakrájíme okurky, omytý křen jemně nastrouháme. Vše dobře promícháme v míse, přisypeme mletou papriku a špetku soli. Je-li pomazánka příliš tuhá, lze ji zředit vývarem z hovězího masa.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.