Pomazánka z vařených brambor

30 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
445 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
24 g
Sacharidy
53 g
Vláknina
6 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Uvařené brambory rozmačkáme šťouchadlem, cibuli nakrájíme nadrobno, česnek prolisujeme.
  • 2
    Do mísy vložíme rozmačkané brambory, přisypeme cibuli, česnek, mletou sladkou papriku, mletou pálivou papriku, přidáme žloutek, kečup, osolíme, zakápneme worcesterem a přilijeme olej. Všechno spolu důkladně promícháme a dáme do lednice uležet.
  • 3
    Pomazánku používáme na topinky nebo jako pikantní přílohu k masu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.