Pomazánka z vepřového ve vlastní šťávě
15 min.
Ingredience
- 300gramůVepřové maso ve vlastní šťávě
- 2kusyVejce slepičí
- 3lžíceMajonéza
- 1kusCibule
- 2špetkyPepř černý mletý
- 1špetkaSůl
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
69 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
4 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
620 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Maso ze sklenice dáme do mísy, přidáme majonézu a lehce pomačkáme šťuchadlem na brambory.
- 2Vejce uvařená natvrdo oloupeme a nastrouháme na slzičkovém struhadle. Oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno.
- 3Do rozmačkaného masa lehce vmícháme nakrájená vejce, cibuli, opepříme a podle potřeby můžeme i osolit.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.