Pomazánka zvaná zelená hořčice
45 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 3kusyPaprikové lusky čerstvé
- 1kilogramRajčata
- 150gramůCukr krupice
- 2lžičkySůl
- 0,25litrOcet kvasný lihový
- 2lžičkyHořčičné semínko
- 400gramůZelí hlávkové bílé
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
112 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
1 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
3 g
Cukr
20 g
Postup přípravy
- 1Očištěnou a omytou syrovou zeleninu umeleme a podusíme se solí, octem, cukrem a hořčičným semínkem 15-20 minut.
- 2Směs napěchujeme do sklenic a uzavřeme nebo povážeme.
- 3Pomazánku podáváme k vařeným masům nebo mažeme na chléb s máslem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.