Pomerančové bonbóny bílé a černé

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
310 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
2 g
Sacharidy
75 g
Vláknina
3 g
Cukr
62 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pomerančovou kůru namočíme na 3 až 5 dní, každý den vodu vyměníme.
  • 2
    Kůru vaříme doměkka. Necháme okapat a nakrájíme na drobné kostičky. Svaříme s cukrem, vodou, kořením a kyselinou citrónovou. Když začne hmota rosolovatět, odstavíme, vmícháme hrst strouhanky nebo mletých piškotů.
  • 3
    Hmotu vyklopíme a rozetřeme, za dva až tři dny, když hmota začne zasychat, tvarujeme kuličky a necháme den zaschnout.
  • 4
    Namáčíme v čokoládové a citrónové polevě, klademe do papírových košíčků.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.