Pomerančový salát s chřestem

19 min.
Španělsko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
177 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
10 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
5 g
Cukr
14 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Chřest nakrájíme na kousky, povaříme je 4 minuty v osolené vodě, scedíme a propláchneme. Z poloviny pomeranče ostrouháme kůru. Pak pomeranče oloupeme, rozdělíme na dílky a ze slupek vymačkáme šťávu.
  • 2
    Smícháme nakrájený salát, kolečka cibulí, chřest, pomeranče a osminky rajčat. Směsí oleje, octu, 1 lžíce pomerančové šťávy a pomerančové kůry zalijeme salát, osolíme ho, opepříme a promícháme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.