Pórková polévka se zeleninou

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
246 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
10 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do vroucího zeleninového vývaru vložíme nakrájenou mrkev a petržel.
  • 2
    Oloupeme cibuli, nakrájíme a na oleji osmahneme, přidáme nakrájený pórek.
  • 3
    Cibuli a pórek zaprášíme kukuřičnou moukou a přidáme do vývaru. Osolíme, přidáme vločky a 10 minut povaříme.
  • 4
    Rozmixujeme polévku, necháme přejít varem a podáváme ozdobenou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.