Pórkové omelety

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
613 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
17 g
Sacharidy
102 g
Vláknina
13 g
Cukr
28 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěný pórek uvaříme v osolené vodě do poloměkka, necháme okapat a nakrájíme na kolečka. Na pánvi rozpustíme máslo, pórek na něm osmahneme.
  • 2
    Vejce rozšleháme s mlékem, solí a moukou, nalijeme na osmahnutý pórek, posypeme nastrouhaným sýrem, zapečeme ve vyhřáté troubě.
  • 3
    Omeletu rozdělíme na 4 díly, posypeme nasekanou petrželkou a upravíme na talíře.
  • 4
    Podáváme s bramborovou kaší a čerstvou zeleninou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.