Pórkovo-jablečný salát
20 min.
Ingredience
- 1kusPórek
- 20mililitrůCitronová šťáva
- 150gramůJogurt nízkotučný
- 2lžičkyKopr čerstvý
- 0,5lžičkaSůl
- 2kusyJablka
- 1lžičkaStolní sladidlo Sladký polibek
- 0,5lžičkaPepř černý mletý
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
262 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
2 g
Sacharidy
59 g
Vláknina
7 g
Cukr
33 g
Postup přípravy
- 1Omytý a očištěný pórek nakrájíme na úzké proužky. Omyjeme jablka, rozpůlíme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na malé kostičky. Jablka s pórkem rychle pokapeme citronovou šťávou.
- 2Připravíme dressing z přírodního jogurtu, pepře, soli a tekutého sladidla a promícháme ho s pórkem a jablky.
- 3Omytým, najemno nasekaným koprem salát posypeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.