Pórkovo-jablečný salát

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
262 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
2 g
Sacharidy
59 g
Vláknina
7 g
Cukr
33 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytý a očištěný pórek nakrájíme na úzké proužky. Omyjeme jablka, rozpůlíme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na malé kostičky. Jablka s pórkem rychle pokapeme citronovou šťávou.
  • 2
    Připravíme dressing z přírodního jogurtu, pepře, soli a tekutého sladidla a promícháme ho s pórkem a jablky.
  • 3
    Omytým, najemno nasekaným koprem salát posypeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.