Pórkový koláč se slaninou

65 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
221 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
15 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těsto na pizu si připravíme dle návodu na obalu a vložíme ho do formy na koláč. Pórek nakrájíme na drobné kousky. Slaninu nasekáme na kousky a dáme s pórkem na rozpálenou pánev. Pečeme, dokud není slanina do zlatova propečená.
  • 2
    Vedle si smícháme vejce, smetanu a nastrouhaný sýr. Do směsi přidáme špetku pepře, soli a majoránky.
  • 3
    Nyní na těsto ve formě rozložíme slaninu s pórkem a vše zalijeme krásně vypadající smetanovou směsí.
  • 4
    Nyní už jen stačí vložit do trouby a péct na 200 stupňů cca 35 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.