Pórkový nákyp s tvarohem

50 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
372 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
11 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
5 g
Cukr
19 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytý pórek nakrájíme na kolečka, oloupaná jablka na hrubo nastrouháme. V pánvi na rozpáleném oleji orestujeme pórek s jablky, zalijeme trochou vody a chvíli podusíme.
  • 2
    Tvaroh promícháme s vejcem a ochutíme špetkou muškátu.
  • 3
    Směs jablek a pórku vložíme do zapékací mísy, povrch posypeme sezamovými semínky a zalijeme připravenýcm tvarohem.
  • 4
    Nákyp pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 30 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.