Pórkový salát s kuřecím masem a ořechy

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
820 kcal
Bílkoviny
64 g
Tuky
48 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
5 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěný pórek nakrájíme na plátky, spaříme vroucí vodou, necháme okapat a vsypeme do mísy. Přidáme vykostěné, kůže zbavené kuřecí maso nakrájené nadrobno, vmícháme jogurt, nasekané ořechy, citronovou šťávu, sójovou omáčku, sůl a pepř. Vše dobře promícháme a necháme vychladit. Před podáváním do salátu vmícháme ušlehanou smetanu a každou porci ozdobíme omytými, na dílky nakrájenými rajčaty.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.