Pražská pečeně

75 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
359 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
26 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
773 mg
Cukr
722 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso osolíme, nasucho opečeme, podlijeme a dusíme.
  • 2
    Když maso změkne, zahustíme šťávu nasucho opraženou moukou rozmíchanou ve vodě a povaříme.
  • 3
    Před podáváním nakrájíme maso na plátky a do šťávy přidáme nasekané, natvrdo vařené vejce, nasekanou šunku a hrášek. Nakonec přidáme kousek másla a jemně nasekanou petrželku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.