Prejt s lepenicí
55 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 400gramůZelí kysané
- 1kilogramBrambory
- 1špetkaSůl
- 1špetkaKmín celý
- 2lžíceSádlo škvařené
- 500gramůPrejt
- 1lžičkaMajoránka
- 2litryVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
620 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
6 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
9 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Brambory oloupeme, nakrájíme a uvaříme ve vodě se solí a kmínem doměkka.
- 2Na lžíci sádla osmahneme jednu cibuli nakrájenou nadrobno.
- 3Brambory scedíme, rozšťoucháme, přidáme 1 osmahnutou cibuli a kysané zelí, uvařené doměkka.
- 4Na sádle osmahneme cibuli nakrájenou kolečka. Ohřejeme prejt.
- 5Podáváme společně, ozdobené majoránkou a kroužky opečené cibule.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.