Prejt s lepenicí

55 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
620 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
6 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
9 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory oloupeme, nakrájíme a uvaříme ve vodě se solí a kmínem doměkka.
  • 2
    Na lžíci sádla osmahneme jednu cibuli nakrájenou nadrobno.
  • 3
    Brambory scedíme, rozšťoucháme, přidáme 1 osmahnutou cibuli a kysané zelí, uvařené doměkka.
  • 4
    Na sádle osmahneme cibuli nakrájenou kolečka. Ohřejeme prejt.
  • 5
    Podáváme společně, ozdobené majoránkou a kroužky opečené cibule.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.