Přesbidlo

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
383 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
8 g
Sacharidy
66 g
Vláknina
5 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z mléka, mouky, soli a žloutku připravíme noky a necháme je odpočinout.
  • 2
    Očištěné brambory oloupeme, nakrájíme na menší kostky a v osolené vodě uvaříme do měkka. Vodu z brambor slijeme do menšího kastrolu a v ní zavaříme noky. Vykrajujeme je malou lžičkou. Vaříme je 6 minut, poté je vyjmeme, přidáme k bramborám a protřeseme.
  • 3
    „Přesbidlo“ omastíme nakrájenou cibulkou osmahnutou dozlatova na sádle.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.