Přírodní jehněčí kotlety
20 min.
Ingredience
- 8kusůJehněčí kotlety
- 2lžíceOlej rostlinný
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 80gramůMáslo bylinkové
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
558 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
44 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
20 mg
Vápník
22 mg
Postup přípravy
- 1Očištěné a omyté maso částečně uvolníme od kosti a naklepeme.
- 2Připravené kotlety opečeme po obou stranách na oleji na pánvi, vyjmeme a upravíme na nahřátou mísu. Maso osolíme, opepříme a obložíme plátky studeného bylinkového másla.
- 3Podáváme se zeleninovým salátem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.