Přírodní jelení plátek s ananasem

260 min.

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
723 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
19 g
Sacharidy
120 g
Vláknina
525 mg
Cukr
83 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso umyjeme, nakrájíme na plátky, posypeme solí, pepřem, přidáme jalovec, dobře zakapeme olejem, necháme 4 hodiny na chladném místě odležet.
  • 2
    Odležené maso na pánvičce z obou stran opečeme. Přidáme nadrobno nakrájený česnek, podlijeme červeným vínem, 15 minut pod poklici dusíme. Potom na každý plátek masa dáme plátek ananasu, plátek eidamu a necháme ještě 5 minu dusit, aby se zahřál ananas a roztavil sýr.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.