Přírodní jelení plátek s ananasem
260 min.
Ingredience
- 0,2gramJalovec
- 0,2decilitrVíno červené
- 0,2decilitrOlej olivový extra panenský
- 2lžičkySůl
- 1lžičkaPepř bílý celý
- 0,2gramSýr Eidam cihla 45%
- 6kusůAnanas
- 2stroužkyČesnek
- 0,7kilogramJehněčí maso
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
723 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
19 g
Sacharidy
120 g
Vláknina
525 mg
Cukr
83 g
Postup přípravy
- 1Maso umyjeme, nakrájíme na plátky, posypeme solí, pepřem, přidáme jalovec, dobře zakapeme olejem, necháme 4 hodiny na chladném místě odležet.
- 2Odležené maso na pánvičce z obou stran opečeme. Přidáme nadrobno nakrájený česnek, podlijeme červeným vínem, 15 minut pod poklici dusíme. Potom na každý plátek masa dáme plátek ananasu, plátek eidamu a necháme ještě 5 minu dusit, aby se zahřál ananas a roztavil sýr.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.