Přírodní kotleta se žampiony

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
340 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
24 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté kotlety nařízneme na okrajích, naklepeme, osolíme a okořeníme.
  • 2
    Maso obalíme v hladké mouce a opečeme po obou stranách na rozpáleném tuku.
  • 3
    V kastrole na sádle osmahneme nakrájenou cibuli s kmínem, vložíme opečené kotlety, zalijeme vařící vodou a pod pokličkou dusíme na mírném ohni doměkka.
  • 4
    Nakonec přidáme žampiony nakrájené na půlky a ještě prohřejeme.
  • 5
    Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.