Přírodní krůtí maso

25 min.
Rakousko

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
278 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
14 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozmarýn nasekáme a zelený pepř nadrtíme.
  • 2
    Omyté maso osušíme, nakrájíme na řízky, okořeníme rozmarýnem a pepřem.
  • 3
    Na rozehřátý olej v pánvi vložíme řízky, osolíme a zprudka opečeme po obou stranách. Poté řízky vyjmeme a necháme na teplém místě.
  • 4
    Olej v pánvi zalijeme trochou vody, osolíme a opepříme. Šťávou přelijeme maso na talířích.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.