Přírodní řízek z kuřecích prsou

15 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
153 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
7 g
Vláknina
80 mg
Vápník
5 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Řízek z kuřecích prsou omyjeme, osušíme a mírně naklepeme. Maso osolíme a opepříme. Na teflonové pánvi s rozehřátým olejem opečeme maso po obou stranách. Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
čt 31. 3. 2016
Přírodní řízek z kuřecích prsou
Steak z kuřecích prsou je taková nejzákladnější a rychlá tepelná úprava tohoto masa. Koření se dá použít dle své chuti, já jsem použila čerstvě drcený pepř, nahrubo. Tyto steaky používám i do hamburgerů, nakrájené do tortil , k zeleninovým salátům. Někdo dělá plátky tenší, někdo hrubší, ale ty trochu hrubší jsou pak šťavnatější. Jen doporučuji neopékat příliš dlouho, maso se pak vysuší a k obracení na pánvi doporučuji použít nějaké kleště a nepoužívat vidličku. Za mě palec nahoru🙂