Přírodní řízky s plněnými broskvemi
45 min.
Ingredience
- 4kusyVepřové kotlety
- 200gramůKuřecí maso vařené
- 100gramůŠunka dušená
- 4kusyVejce slepičí
- 8kusůBroskve
- 1kusCitrony
- 1kusCeler bulvový
- 2lžíceHrášek
- 1špetkaSůl
- 3lžíceOlej rostlinný
- 250gramůMajonéza
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
769 kcal
Bílkoviny
51 g
Tuky
43 g
Sacharidy
50 g
Vláknina
9 g
Cukr
33 g
Postup přípravy
- 1Broskve rozpůlíme, odstraníme pecky, pokapeme citronovou šťávou. Dušené kuřecí maso rozemeleme společně s vařeným celerem, smícháme s polovinou majonézy a touto směsí broskve naplníme.
- 2Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a podélně rozřízneme. Žloutky vyjmeme, smícháme s nakrájenou šunkou, hráškem, zbytkem majonézy, osolíme a směsí naplníme vaječné bílky.
- 3Plátky masa naklepeme, osolíme, na rozpáleném oleji osmažíme z obou stran. Hotové naskládáme na vyhřátý podnos, obložíme plněnými broskvemi a vejci, podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.