Přírodní řízky s plněnými broskvemi

45 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
769 kcal
Bílkoviny
51 g
Tuky
43 g
Sacharidy
50 g
Vláknina
9 g
Cukr
33 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Broskve rozpůlíme, odstraníme pecky, pokapeme citronovou šťávou. Dušené kuřecí maso rozemeleme společně s vařeným celerem, smícháme s polovinou majonézy a touto směsí broskve naplníme.
  • 2
    Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a podélně rozřízneme. Žloutky vyjmeme, smícháme s nakrájenou šunkou, hráškem, zbytkem majonézy, osolíme a směsí naplníme vaječné bílky.
  • 3
    Plátky masa naklepeme, osolíme, na rozpáleném oleji osmažíme z obou stran. Hotové naskládáme na vyhřátý podnos, obložíme plněnými broskvemi a vejci, podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.