Přírodní řízky se sýrem

75 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
520 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
34 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli oloupeme a nakrájíme na plátky, papriku zbavíme jadřince a nakrájíme ji na kostičky. Na pánvi rozehřejeme olej a zeleninu na něm lehce podusíme, aby nám změkla.
  • 2
    Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme a dáme do pekáče, kam přidáme i podušenou zeleninu. Žampiony nakrájíme na plátky a přidáme k masu. Stranou si v misce smícháme smetanu s vínem a maso zamíchanou směsí zalijeme. Vše ještě posypeme strouhaným eidamem a dáme péct na 45 minut při teplotě 200°C.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.