Přírodní srnčí pečeně

110 min.

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
692 kcal
Bílkoviny
57 g
Tuky
50 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
22 mg
Vápník
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso odblaníme, omyjeme, prošpikujeme slaninou nakrájenou na špalíčky, mírně osolíme a opepříme.
  • 2
    Morek rozpustíme, přidáme máslo (nebo sádlo) a spolu s masem vložíme na pekáč a dáme péci do vyhřáté trouby. Během pečení podléváme vývarem nebo poléváme vypečenou šťávou.
  • 3
    Upečené maso vykostíme, nakrájíme na porce a polijeme šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.