Přírodní srnčí pečeně
110 min.
Ingredience
- 200gramůSlanina vepřová
- 150gramůMáslo čerstvé
- 50gramůMorek
- 1lžičkaSůl
- 1hrnekVývar z hovězích kostí
- 1kilogramSrnčí kýta
- 0,5lžičkaPepř černý mletý
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
692 kcal
Bílkoviny
57 g
Tuky
50 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
22 mg
Vápník
5 g
Postup přípravy
- 1Maso odblaníme, omyjeme, prošpikujeme slaninou nakrájenou na špalíčky, mírně osolíme a opepříme.
- 2Morek rozpustíme, přidáme máslo (nebo sádlo) a spolu s masem vložíme na pekáč a dáme péci do vyhřáté trouby. Během pečení podléváme vývarem nebo poléváme vypečenou šťávou.
- 3Upečené maso vykostíme, nakrájíme na porce a polijeme šťávou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.