Protlak z rajčat

85 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
105 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
8 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata spaříme vroucí vodou a oloupeme slupky.
  • 2
    Dužinu propasírujeme přes síto, přimícháme nastrouhaný česnek, sůl, pepř, bylinky a protlak.
  • 3
    Necháme hodinu vařit.
  • 4
    Odstavíme z plotny a vmícháme olej.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
čt 1. 10. 2015
Protlak z rajčat
Protlak z rajčat je lehkým receptem, který zvládne i začínající kuchařka/hospodyňka. Jestliže se vám letos urodilo víc rajčat a vy nevíte co s nimi. Určitě si tento protlak připravte. Nemusíte pak běhat do obchodu pro ten umělý.