Protlak z rajčat
85 min.
Ingredience
- 600gramůRajčata
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1kusBylinky čerstvé - svazek
- 30mililitrůOlej olivový extra panenský
- 30mililitrůProtlak rajčatový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
105 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
8 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Rajčata spaříme vroucí vodou a oloupeme slupky.
- 2Dužinu propasírujeme přes síto, přimícháme nastrouhaný česnek, sůl, pepř, bylinky a protlak.
- 3Necháme hodinu vařit.
- 4Odstavíme z plotny a vmícháme olej.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
čt 1. 10. 2015
Protlak z rajčat
Protlak z rajčat je lehkým receptem, který zvládne i začínající kuchařka/hospodyňka. Jestliže se vám letos urodilo víc rajčat a vy nevíte co s nimi. Určitě si tento protlak připravte. Nemusíte pak běhat do obchodu pro ten umělý.