Proužky chilli s limetou

30 min.
Mexiko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
76 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
1 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
6 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Čerstvé zelené chilli opečeme na mírném plameni, až se slupky ožehnou a naskočí puchýře. Vložíme do igelitového sáčku a necháme 20 minut zapařit.
  • 2
    Cibuli nakrájíme na velmi tenké plátky a vložíme do mísy. Přidáme šťávu i dužinu z limetek a vmícháme oregano.
  • 3
    Chilli vyndáme ze sáčku, oloupeme, vyjmeme semena a nakrájíme na dlouhé proužky. Přidáme do cibulové směsi a osolíme. Zakryjeme a necháme 1 den vychladit, aby se chutě spojily. Salsa vydrží v lednici až 3 týdny.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.