Provensálské kuře s grilovaným lilkem

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
341 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
22 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Lilek pokrájíme podélně na plátky. Maso naporcujeme také na plátky, potřeme olejem a do masa vetřeme koření. Rozpálíme gril na maximální teplotu, necháme grilovat lilek i kuřecí maso.
  • 2
    Průběžně maso s lilkem obracíme, aby se nepřichytilo. Jakmile začne lilek hnědnout, vložíme na něj sýr, lilek do sýra necháme zapéct. Až bude maso dostatečně propečené, můžeme podávat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.