Pstruh Cléopatre
40 min.
Ingredience
- 500gramůPstruh
- 2lžičkySůl
- 400gramůOkurka salátová
- 2lžícePetržel - nať
- 120gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
421 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
33 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
584 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Čtyři půlky pstruha vykostíme, omyjeme, osušíme, osolíme a opečeme z obou stran na 120 g másla.
- 2Oloupeme salátové okurky, nakrájíme na kolečka, osolíme a opečeme na 80 g másla.
- 3Půlky pstruha položíme na talíře, obložíme je plátky opečené okurky a podáváme posypané sekanou petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.