Pstruh marinovaný

35 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
673 kcal
Bílkoviny
57 g
Tuky
36 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pstruhy vyvrhneme, očistíme, důkladně omyjeme, na bocích od hřbetu dolů dvakrát nařízneme, aby se marináda dostala pod kůži. V misce smícháme olej s pikantní hořčicí, přisypeme papriku, špetku drcených feferonek, pepř, sůl, zázvor, nastrouhanou cibuli a citronovou kůru. Dobře rozmícháme a touto marinádou pstruhy pečlivě potřeme. Dáme je do chladu aspoň hodinu uležet.
  • 2
    Pstruhy smažíme v teflonové pánvi po obou stranách dorůžova. V létě můžeme takto marinované pstruhy grilovar na zahradním grilu.
  • 3
    Podáváme s bílým chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.