Pstruh na cibuli
45 min.
Ingredience
- 2kilogramyPstruh
- 8kusůCibulka jarní
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaZázvor mletý
- 40mililitrůOmáčka sójová
- 400gramůRýže loupaná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1132 kcal
Bílkoviny
112 g
Tuky
34 g
Sacharidy
86 g
Vláknina
4 g
Cukr
890 mg
Postup přípravy
- 1Připravíme si dvě ryby, každou o váze jednoho kilogramu. Obě nařízneme třikrát z každé strany, potřeme je solí a necháme ležet asi dvacet minut. Poté ji na plechu posypeme zázvorem. Rybu ugrilujeme nebo připravíme na páře. Po dvaceti minutách ji vyjmeme, přelijeme omáčkou a posypeme cibulkou.
- 2Podáváme s rýží.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.