Pstruh na citrónu
35 min.
Ingredience
- 800gramůPstruh
- 250mililitrůVíno bílé
- 3kusyCibulka jarní
- 125mililitrůMáslo čerstvé
- 60mililitrůSmetana 12% (konzumní)
- 2lžíceCitronová šťáva
- 2kusyMrkev kořen
- 1lžičkaPepř černý mletý
- 1lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
635 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
41 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
3 g
Cukr
993 mg
Postup přípravy
- 1Rybu na pečícím plechu polijeme vínem a rozpuštěným máslem. Okořeníme a přidáme nakrájenou cibulku s mrkví. Všechno přikryjeme a pečeme asi 17 minut při 210 stupních C. Výpek z ryby smícháme na plameni se smetanou, citronovou šťávou a servírujeme ve zvláštní misce.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.