Pstruh na mandlích
50 min.
Ingredience
- 2kusyCitrony
- 1lžíceSůl
- 1lžičkaPepř bílý
- 70gramůMandle
- 70gramůMáslo čerstvé
- 1kilogramPstruh
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
610 kcal
Bílkoviny
56 g
Tuky
40 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
5 g
Cukr
681 mg
Postup přípravy
- 1Čerstvé pstruhy vykucháme, omyjeme, osolíme, opepříme a osmažíme v pánvi na rozpáleném másle z obou stran dozlatova, pak je z másla vyndáme na mísu.
- 2Mandle povaříme asi 1-2 minuty, scedíme a oloupeme. Oloupané mandle nakrájíme nadrobno a chvilku je restujeme dorůžova v rozpáleném másle po pstruzích.
- 3Pstruha servírujeme posypaného mandlemi a pokapaného citronovou šťávou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.