Pstruh na mandlích

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
610 kcal
Bílkoviny
56 g
Tuky
40 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
5 g
Cukr
681 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Čerstvé pstruhy vykucháme, omyjeme, osolíme, opepříme a osmažíme v pánvi na rozpáleném másle z obou stran dozlatova, pak je z másla vyndáme na mísu.
  • 2
    Mandle povaříme asi 1-2 minuty, scedíme a oloupeme. Oloupané mandle nakrájíme nadrobno a chvilku je restujeme dorůžova v rozpáleném másle po pstruzích.
  • 3
    Pstruha servírujeme posypaného mandlemi a pokapaného citronovou šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.