Pstruh na másle s kmínem

40 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
633 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
52 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
7 g
Cukr
79 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Předehřejeme troubu na 220 stupňů. Plech vyložíme pečicím papírem. Očištěné a omyté pstruhy osušíme, celé ryby potřeme solí a naskládáme na připravený plech.
  • 2
    Omyté citrony nakrájíme na tenká kolečka, ze kterých polovinu vložíme dovnitř pstruhů. Ryby naplníme také lístky tymiánu, vnitřek posypeme pepřem, poskládáme na půlku naplátkovaného másla. Navrch naskládáme zbylé citrónové plátky a druhou polovinu másla. Nakonec posypeme ryby kmínem a vložíme do nahřáté trouby.
  • 3
    Pečeme 15 - 20 minut, po upečení necháme ryby 5 minut odpočinout a servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.