Pstruh na ryzlinku

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
744 kcal
Bílkoviny
57 g
Tuky
42 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
331 mg
Cukr
840 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Troubu předehřejeme na 210 °C. Šalotky nadrobno nakrájíme a zesklovatíme na 20 g másla. Poté jimi vyložíme pekáč. Očištěné a osušené ryby položíme do pekáčku, osolíme, opepříme a zalijeme vínem. V troubě pečeme 25 minut. Z upečených ryb opatrně odstraníme kůží a položíme je na předehřátý podnos.
  • 2
    Šťávu propasírujeme přes síto a vlijeme do kastrůlku. Při vysoké teplotě prudce redukujeme, poté přilijeme smetanu a pomalu přivedeme k varu. Přidáme po kouscích máslo a omáčku dobře vymícháme a přelijeme přes ryby.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.